Јога ЗАЕДНИЦА

ОНЛАЈН Програми

Влезете во форма

Јога ЗАЕДНИЦА

ОНЛАЈН Програма

Влезете во форма

Бесплатно

Поздрав на сонцето
Повторувањето е мајка на знаењето
Поздрав на сонцето
Повторувањето е мајка на знаењето
[namaste-enroll course_id=1102]
01.

Јога програма 1

Vel lorem lobortis et dolor erat amet amet convallis in sodales blandit nam imperdiet nulla libero aliquam euismod.

02.

Јога програма 2

Aenean lectus sit quisque luctus justo tristique porttitor morbi velit velit nunc sed dictum scelerisque tristique.

03.

Јога програма 3

Pulvinar risus et non nibh pellentesque turpis diam vitae vitae libero pharetra, aliquet urna etiam tempus.

Погледнете во нашиот

Центар за Јога

Дозволете му на вашето тело и ум,
чувство на смиреност.

Онлајн Часови

Свесно и фокусирано задржување на една поза ги активира мускулите во правилна позиција користејќи ја телесната тежина за градење на сила, тонус баланс, контентрација, флексибилност.

Започнете веднаш за само 1.000 ден.

Физички Часови

Свесно и фокусирано задржување на една поза ги активира мускулите во правилна позиција користејќи ја телесната тежина за градење на сила, тонус баланс, контентрација, флексибилност.

Започнете веднаш за само 1.000 ден./месечно

Шоп

Широк асортиман на јога реквизити

Разгледајте ги нашите јога реквизити
Специјална понуда

15% намалување за сите нови корисници

Зошто јога?

Свесното и фокусирано задржување на една позиција ги активира мускулите користејќи ја телесната тежина за градење на сила, тонус баланс, концентрација и флексибилност. Конектирај ги телото и умот со здивот и запознај го цел универзум, ти си цел универзум!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Нашата локација

Никола Парапунов 9, 1000, Скопје

Работно време

Пон-Пет: 6am-10pm
Саб-Нед: 8am-2pm

Контакт

Телефон: 077689128
Емаил: simonaeftimovska@hotmail.com

Конектирај ги телото и умот со здивот и запознај го цел универзум, ти си цел универзум!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Нашата локација

Никола Парапунов 9, 1000, Скопје

Работно време

Пон-Пет: 6am-10pm
Саб-Нед: 8am-2pm

Контакт

Телефон: 077689128
Емаил: simonaeftimovska@hotmail.com