Повторувањето е мајка на знаењето

1,200.00ден

“Повторувањето е мајка на знаењето”, не е час, туку обука од 31 положба (asani) кои ќе ви бидат цврста основа за вие да ја развиете вашата пракса. Колку повеќе асани владеете толку полесно ќе можете да ги комбинирате според вашите потреби, затоа што јогата е индивидуална пракса која зависи од вашата дисциплина, фокус, концентрација и континуитет.
Оваа програма е наменета за секој кој сака да научи да практикува јога, без разлика на моменталната физичка спретност, затоа што повторувањето е мајка на знаењето, а јогата е начин на живот.

Категорија