Прирачник

600.00ден

Свесното и фокусирано задржување на една
поза ги активира мускулите во правилна позиција
користејки ја телесната тежина за градење на
сила, тонус, баланс, концентрација,
флексибилност.
Конектирај ги телото и умот со здивот и запознај
го цел универзум, ти си цел универзум.

Категорија